Szerencsére hazánkban is - a nemzetközi tendenciákat követve-  egyre népszerűbb és elismertebb lesz katamarán vitorlázás. Utólag érthetetlennek tűnik miért övezte évtizedeken keresztül egyfajta idegenkedés és lenézés a vitorlázó társadalom részéről, hiszen mára egyértelművé vált, hogy a katamaránok szinte minden szempontból előnyösebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint egytestű rokonaik.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy legújabban a vitorlázás Forma 1-eként számon tartott America's Cup versenysorozatot katamaránokkal rendezik, vagy hogy a legutóbbi balatoni Kékszalagon az első négy helyet ilyen hajók szerezték meg.

Nem csoda tehát, hogy egyre többen érdeklődnek a katamaránozás iránt, olyan is akik már egytestű hajókkal szereztek vitorlás tapasztalatot. Ennek megfelelően két tanfolyamot ajánlunk vendégeinknek, a tíz órás kezdő tanfolyamunkat olyanoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a vitorlázás világával, de egyből katamaránon szeretnének tanulni. Öt órás katamarán tanfolyamunk azoknak szól, akik elsajátították már a vitorlázás alapjait, a katamaránozás azonban ismeretlen még számukra.

Szeretnél megtanulni katamaránozni?
Bevezető 4 órás katamarán tanfolyam akciós áron!

Az oktatás magába foglal egy rövid elméleti részt a vitorlázás alapjairól (szélirányok, jogszabályok stb.), majd klasszikus kalóz vitorláson elsajátítjuk az egyszerűbb manővereket, végül pedig mindezt egy katamaránon is begyakoroljuk.

A tanfolyam végén pedig egy óra Laser-bérlést adunk ajándékba, ahol kipróbálhatod, milyen, ha egyedül száguldasz a víz felett!

Bővebben...

 

Hirdetés
Hirdetés