Hírek

Új weboldal

Kedves érdeklődők! Hamarosan megújul a Viharsarok weboldala, a megújítás alatt elképzelhető, hogy a régi weblap egyes funkciói  (üzenet küldés, foglalás, jelentkezés) nem működnek megfelelően. Kérünk titeket, hogy addig telefonon ( +36 70 265 41 56), emailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), vagy személyesen a Viharsarokban keressetek minket. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük.

 

Nyitvatartás 2018

Hétközben is nyitva vagyunk, időpont foglalás 70 265 41 56, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Tábor 2018

Elindult a jelentkezés a 2018-as szörf és vitorlás táborainkra! Foglald le te is most a helyed. Május végéig kedvezményes, előjelentkezési áron.

További részletek…

Bővebben...

 

Balaton átevezés kajak bérlés

Egész napos kajak bérlés a Balaton átevezésre szállítás nélkül (2017 09 09 Fonyód-Badacsony, kötelezező felszereléssel: lapát, mentőmellény, kötél, szivacs):

 

 - két személyes kajak (BIC Tobago): 15 000 Ft  (készlet: 2db)

 - egy személyes kajak (BIC Bilbao): 10 000 Ft (készlet: 2db)

 - egy személyes kajak (BIC Scapa): 10 000 Ft (készlet: 2db)

 - egy személyes lakal (beülős tengeri túrakajak): 10 000 Ft (készlet: 1db)

 

 

élmény ajándékok

 

Ajándékozz szeretteidnek felejthetetlen balatoni élményt! Sportos, vagy nyugis, adrenalin bomba, vagy relaxáló, kínálatunkban mindenre taláható megfelelő program. Semmilyen előképzettség nem szükséges, csak egy kis nyitottság, és kalandvágy.

 
További cikkeink...

Hirdetés
Hirdetés